*Magnify*
SPONSORED LINKS
Printed from https://www.writing.com/main/view_item/item_id/2012245-Newport-International-Group-Projects
Rated: E · Other · Travel · #2012245
Tylt Energi 2K er en meget enkel enhed kombinerer to separate enheder.
Tylt Energi 2K rejse oplader anmeldelse

Tylt Energi 2K er en meget enkel enhed kombinerer to separate enheder: en rejseoplader og en bærbar batteri pack. Det ligner en almindelig gamle rejselader, der konverterer din stikkontakt til et USB-port, men som også indeholder et indbygget batteri at oplade dine enheder på farten. Men er det den rejseledsager, du har brug for?

Detaljer:
Farver: Sort, mandarin, lime, blå
Output: 1A
Batteri: 2.200 mAh
Hvor kan man købe: Tylt

Først og fremmest er dette tilbehør så simpelt som kan være. For at oplade det interne batteri, simpelthen flip ud tænderne på bagsiden og sætte det i en stikkontakt. Du kan oplade din smartphone gennem det, som det udsender en amp af strøm. Dette er ikke tilstrækkeligt for mange tabletter, og på den lave side for stor kapacitet enheder som Bemærk-linjen (som kommer med 2A opladere i boksen), men det er stadig temmelig hurtigt. Under opladning, er det ligesom enhver anden væg adapter.

Tag det fra væggen og smider det i tasken når du har brug for nogle ekstra juice. Når tid kommer, Tilslut din telefon til den samme port, du har brugt til opladning fra væggen. Tryk på knappen på forsiden, og indikatoren vil lyse grønt for at vise dig en telefonen oplades. Som det interne batteri svinder, lyset vil glød gul så rødt for at angive hvor meget strøm den har forladt (når trykket selvfølgelig, det vil ikke altid glød).

Denne enkle handling, uden separat havne eller forskellige former for opladning indbygget batteri og enhed, er, hvad gør dette tilbehør så stor. Du kan ikke glemme at oplade det, fordi det er din oplader. Og hvis dit batteri er ved at dø, bare tilslutte enheden og få en ekstra 2.200 mAh af magt. Det er over to tredjedele af en afgift for min Galaxy Note 3, og endnu mere for andre enheder.

Det tager omkring en time at opkræve 20% af mit Galaxy Note 3′s batteri, og vil fylde op omkring 70% af enheden i lidt over 3 timer. Det er rimelig hurtig.

Selvfølgelig har denne enhed sine ulemper. Output til opladning af din enhed er 1A til normal væg opladning, hvilket er en smule lav til moderne enheder. Mens den oplader temmelig hurtigt, plejer det afgift så hurtigt som nogle stock opladere. Også, 2.200 mAh kapacitet ikke præcis enorme. Faktisk plejer det fuldt oplade mest moderne smartphones. For at være fair, er ikke dette beregnet til at oplade en enhed; Det er en kombination rejse oplader og batteri pack, der vil give dig nok ekstra saft til at komme igennem en tung brug dag.

For $40 er dette tilbehør det værd. At have en 2-i-1 enhed, som denne rejse er awesome, og kapacitet vil være mere end nok for de fleste mennesker. Helvede, er det mere end nok til en iPhone 6. Hvis du rejser meget, kan dette være opladeren for dig.

Tylt tilbyder også den Syncable opladning og synkronisering kabel, der går godt med denne rejselader. Med en ene fod længde og et fladt design, det er let kastet ind i en pose og holder enheden tæt når topping det ud. Det er ikke ideelt til at oplade din enhed om natten på dit natbord/skrivebord, men det er en fiks ting at have for koble op til din computer. Men på $15, det er pebret for bare et kabel.
© Copyright 2014 bealharlin00 (bealharlin00 at Writing.Com). All rights reserved.
Writing.Com, its affiliates and syndicates have been granted non-exclusive rights to display this work.
Printed from https://www.writing.com/main/view_item/item_id/2012245-Newport-International-Group-Projects