*Magnify*
SPONSORED LINKS
Printed from https://www.writing.com/main/view_item/item_id/2285162----
Printer Friendly Page Tell A Friend
No ratings.
Rated: E · Short Story · Cultural · #2285162
Життя одного хлопця.
Евген з дитинства швидко зрозумів що правдивість не працює, що краще бути живою собакою ніж мертвим левом. Тому брехав, брехав постійно, якщо його брехню викривали це нітрохи його не засмучувало бо він одразу починав брехати щось інше.
Головне в його житті була влада, оскільки країна була бідна, то гроші не грали такою великої ролі, трохи копійки и багато насилля завжди працювало а об'єднавшись із собі подібними друзями можна було займатися "полюванням" тобто знаходити людей із проблемами (це було не складно) та потихеньку над ними знущатися.
Країна його славилася низьким рівнем щастя та досить сумним життям, але Евгена це на стосувалось о у нього завжди був хороший настрій бадьора хода.
В цілому він ні в що не вірим крім своєї величі котру неможливо розкрити із-за того що люди навколо були жалюгідними та ледачими. Він дуже любив радити своїм знайомим працювати хоч двірникам , а якщо хтось не працював то в цьому випадку він любив цитувати Євангеліє "Хто не працює - хай той мовчить..." у слухають його цікаві ідеї та роздуми.
В цілому життям він був задоволений.
© Copyright 2022 Jhon Show (johndou779 at Writing.Com). All rights reserved.
Writing.Com, its affiliates and syndicates have been granted non-exclusive rights to display this work.
Log in to Leave Feedback
Username:
Password: <Show>
Not a Member?
Signup right now, for free!
All accounts include:
*Bullet* FREE Email @Writing.Com!
*Bullet* FREE Portfolio Services!
Printed from https://www.writing.com/main/view_item/item_id/2285162----