*Magnify*
SPONSORED LINKS
Get it for
Apple iOS.
Creative fun in
the palm of your hand.
Printed from https://www.writing.com/main/view_item/item_id/2010773-Hvordan-jeg-betaler-av-60000
Printer Friendly Page Tell A Friend
No ratings.
Rated: E · Article · Business · #2010773
BP Holdings Tax Management Review, Balley Price Holdings: Hvordan jeg betaler av $60.000?
Hvordan jeg betaler av $60.000 i kredittkort gjeld

Den vokste gradvis til en dag Yvette og Kyle bestemte de hadde fått nok. Her er hvordan de viste tabellene på gjeld.

Yvette vet hun ikke bare våkne opp en morgen håpløst i gjeld. Hun og hennes mann hadde gode jobber - hun er en administrator for sykehuset og han er en property manager- og gode inntekter.

Gjelden bygget langsomt, over rundt sju år, og med en rekke penger beslutninger som, "vi trenger å bestille ferien vår nå, men vi vil betale for det når vi får refusjonen skatt" eller "vi vil betale det når regningen kommer," og til slutt, "vi vil betale halvparten denne måneden og halv neste," Yvette sa. (Hun foretrekker ikke å avsløre hennes etternavn.)

Bare noe kom alltid i veien. Balanserer vokste, og selv i månedene da hun og hennes mann, Kyle, var i stand til å betale mer enn Minimumsbetalingen, de gjør liten fremgang i krympende deres enorme gjeld. Det var frustrerende å se balansen knapt slippe.

Da Kyle's business mislyktes.

House of cards de hadde så nøye balanseres skulle ikke overleve og de visste det. Yvette hadde begynt å bygge den uskyldig nok. Når hun er ferdig college, var fortsatt kredittkortselskaper tilby nye gradienter kredittkort selv om de hadde ingen jobb og ingen inntekter. Likevel, hun hadde klart å holde deg oppdatert om betalinger.

Paret besluttet å prøve å konsolidere gjeld - nesten 60 000, ifølge Yvette - og gikk gjennom konsolidert kreditt å få en gjeld forvaltningsplanen. Så i stedet for flere betalinger og en månedlig runde prøver å "rane Peter å betale Paul", hadde de bare ett, og med lavere rente. Men de ikke kunne bruke sine kredittkort. Yvette sa sin livsstil endres, men ikke på måter hun hadde tenkt. Hun snakker mer frihet enn av deprivasjon. "En av velsignelsene var vet hvor mye betaling ville være," sa hun. Hun var ute av arbeid i tre måneder, og det var deilig å vite hva som skjer."

Føler seg bedre fysisk

Andre uventede fordelen var "mindre stress og bedre helse", sa hun. Og Yvette ønsker flere medisinske fagfolk anbefaler kreditt rådgiving til pasienter som føler økonomisk stresset.

"En enorm mengde mennesker har sykdommer som er direkte knyttet til stress," sa hun. "Jeg tror leger bør være mer bevisst på tjenestene og spørre pasienter som klager over stress hvis det har å gjøre med penger... Folk trenger ikke å miste søvn og lider av stress. Løsninger er der ute." Og mens hun ikke ønsket å bekymre deg hennes fire barn ved å fortelle dem om finansielle hullet familien var, barna så hvordan foreldrene var bruker. Det endret fra Kjøp nå, Betal senere å lagre nå kjøpe senere. Yvette lenger riflede gjennom hennes lommebok prøver å finne en kort som hadde nok "rom" for et kjøp (flere ble maxed ut eller nær den). Barna "har en bedre respekt for pengene enn vi gjorde," sier hun.

Yvette sa selv stikker med et budsjett var enklere å vite at det ikke var ekstra penger til å dekke impuls utgifter og at hennes månedlig betaling faktisk ville nedlegge balansen. "Det satte oss på en tidsplan. Vi får betalt to ganger i måneden, og vi vet hvor pengene går. Faget var ikke så vanskelig, sier hun. "Det var, ' partiets over; Det er på tide å rydde opp. "... Jeg fant stor tilfredsstillelse å vite ting som kjøleskapet faktisk tilhørte oss."

Familien er bare et par måneder fra siste gjeld betaling (de har gjort 53 på rad, alle på tid), og det vil frigjøre flere hundre dollar som hadde gått til å betale tilbake gjeld i sitt budsjett. En rådgiver ønsket å vite hvis de hadde tenkt på hva de ønsket å gjøre med de pengene. De hadde. Eldste barn hodet av til college neste høst - og "vi ønsker å trekke seg tilbake en dag." Yvette også håper å heve sin kreditt score - hennes var nylig 580 og Kyle's 610 - og kanskje refinansiere sine boliglån en dag. "Vi betaler 6,75%. Ingen trenger å gjøre det enn oss,"sier hun med en latter. (Du kan se din egen score og hvordan gjeld påvirker dem - gratis på Credit.com.)

Men for nå, Kyle og Yvette stole primært på debetkort. Deres kredittkort er i en nødsituasjon. Yvette vet seg altfor godt til Risiko falle tilbake i gjeld. Når hun har et valg mellom å betale med plast eller kontanter, velger hun vanligvis hennes debetkort; Det er vanskeligere for å del med penger i hennes lommebok, selv om hun er vel klar over at dollar kommer ut av hennes brukskonto på hennes debetkort er like reell. Det er vanskeligere for å del med penger, sier hun. Med debetkort, kan ikke hun bruke mer enn hun har. Bruke debetkort vil ikke hjelpe henne øke sin kreditt score, og hun får ikke beskyttelse kredittkort tilbud, men fortsetter å bruke hennes emergency kort minst nok til å holde den åpen, og betale som og hennes boliglån i tide, kan holde disse tallene flytte opp.
© Copyright 2014 kimtravis12 (kimtravis12 at Writing.Com). All rights reserved.
Writing.Com, its affiliates and syndicates have been granted non-exclusive rights to display this work.
Printed from https://www.writing.com/main/view_item/item_id/2010773-Hvordan-jeg-betaler-av-60000