*Magnify*
SPONSORED LINKS
Printed from https://www.writing.com/main/view_item/item_id/2016791-Newport-International-Group---Travel-tip
Rated: E · Other · Other · #2016791
Niels Jäger EN/J/W, trioen bak skylling Enger Hotel og flere München barer og kafeer
Hvorfor gå?
Kan en by der voksne menn vandre i gatene kledd i lærbukser noensinne bli vurdert kule? Tilbringe et par dager i München Glockenbachviertel distriktet, like sør for den gamle byen, og du kan kanskje medgir at den kan. Dette området er navet i byens alternative scene siden 1980tallet, da den ble kolonisert av München homofile og lesbiske samfunn. Hvis du er på jakt etter en motgift til beery, blokey kommerse ved Kaanapali det Oktoberfest, er dette stedet å dra.

Hva gjør du
nyte kaffe og kanelboller i en av kafeene utsikt over det grønne Gärtnerplatz, kulturelle og geografiske hjertet av området - Cotidiano er gjeldende tilholdssted for valg (cotidiano.de). Gå på shopping i arty butikkene på Hans-Sachs -Strasse. Sykle langs bredden av elven Isar til Englischer Garten, en park som er hjem for en av Münchens mest berømte øl hager, Chinesischer Turm, hvor du kan kjøpe en halvliter Hofbräu og noen steckerlfisch.

Hvor vi skal bo
de siste åpningen av skylling Enger Hotel & Bar har opprettet en surrete nytt siktepunkt for turister og lokalbefolkningen. Velg mellom en loft studio eller penthouse suite utrustning i industri-møter-Scandi stil.

Der å spise
til lunsj på kjøre eller sene snack, en gourmet hot dog fra Finespitz er vanskelig å slå (Müllerstrasse 17). For noe mer eventyrlystne prøv Fei Scho, en Vietnamese-Bavarian fusion kafé (Kolosseumstrasse 6).​
© Copyright 2014 bealharlin00 (bealharlin00 at Writing.Com). All rights reserved.
Writing.Com, its affiliates and syndicates have been granted non-exclusive rights to display this work.
Printed from https://www.writing.com/main/view_item/item_id/2016791-Newport-International-Group---Travel-tip