*Magnify*
SPONSORED LINKS
Printed from https://www.writing.com/main/view_item/item_id/2041736-Cheyney-Group-Accounting-Software
Printer Friendly Page Tell A Friend
No ratings.
Rated: E · Article · Technology · #2041736
Mobiilisovellus ONE UP"automatisoi kirjanpidon pienyrityksille
Kirjanpito pidetään yksi turhauttavaa näkökohtia pienyrityksiä, pakottaa miljoonia yritysten omistajat närästys täytetty unettomia öitä ilmoittama Cheyney Group Accounting Software Blog. Yksinkertaisesti koska he tietävät, ne on tunnettava ja hallita kassavirtaan, ehytlaitainen, myyntiluvut ja varastotilanteesta.

Äskettäin mobiili sovellus nimeltä ONE UP väittää vähentää aikaa voidaan hallita tilejä vain pari minuuttia kuukaudessa. Se on tulos 4 vuotta kehitys ja suositukset asiakkailta.

Se automaattisesti Synkronoi pankit ja ehdotetut merkinnät, jotka voidaan todentaa yhdellä napsautuksella. Sitä pidetään "hands-free-kirjanpito, jotka voivat automaattisesti päivittää varaston, Customer Relationship Management (CRM) ja laskutus moduulit.

Toimitusjohtaja ja yksi ylös, Francois Nadal sanoi, että se on kuin olisit Certified Public Accountant (CPA) olalla. Se on tehokas sovellus pienyrityksille ja kirjanpidon ratkaisu ne tarjoavat kirjaimellisesti handsfree-kirjanpito. Yksinkertaisesti vain 3 kuukauden jälkeen valtaosa tietojen syöttö eliminoituu app oppii yrityksesi.

Sovellus on tarkoitus suorittaa rutiinitehtäviä automaattisesti vaihtelevat elinkeinonharjoittajana jopa 20 työntekijän pienyrityksille. Se on myös kehitetty aktiivisesti yritysten omistajat, jotka ovat liikkeellä, joten he voivat hoitaa liiketoimintaansa mistä tahansa käyttäen heidän eloisa puhelin.

Sovellus sisältää useita käteviä ominaisuuksia kuten ONE UP varasto, joka synkronoi kanssa Point of Sale (POS) joten varastotiedot päivitetään automaattisesti ja uudelleen muotoilua voidaan tehdä yhdellä napsautuksella. Se voi tuottaa pakkausluettelot tai toimitus myyntitilauksista ja jopa päivittää tilan tilauksia.

YKSI LASKENNAN avulla sinun kirjanpitäjä kirjautua sisään toisesta paikasta kirjoja vai viedä oman taloudellisen kirjanpidon sijaintipaikkaan.

YKSI UP CRM seuraa chatit, puhelut ja tehtävän avulla voit järjestää aikaa, niin voit lisätä mahdollisuuksia uusien asiakkaiden tai toista myynti.

Sovelluksella on nopeaa ja yksinkertaista, sinun tarvitsee vain setup pankkitilitiedot, luokitella pankin tapahtumat (kustannuksella, myynti ja siirto), kokea helppoa Pankkitilin täsmäytys, kassavirta ja tulos raportit ja sulkea vuoden ammuttu.

Kun tilaus tulee, app laskutus alkaa ja voit jopa muokata laskuista. Se automaattisesti sähköpostitse asiakkaalle, kun heidän lasku on valmis ja pystyt seuratakseen laskuista ilmoituksia lähetetään asiakkaille juuri ennen niiden maksamista. Myynti kirjataan automaattisesti ei vaivaa teidän.

Kustannukset ONE UP sovellus alkaa jopa 9 dollaria kuukaudessa yhden käyttäjän, mutta voit rekisteröityä 30 päivän kokeiluversio nettisivulla. YKSI ylös on asiakkaita yli 50 maassa, ja sen ohjelmisto käyttää 300000 pienyritysten käyttäjät. Sovellus perustuu erittäin onnistunut business suite myERP.com ja on tunnustettu tärkeä kumppani avulla Google Apps ja Square, Inc.
© Copyright 2015 karenbutl3r (karenbutl3r at Writing.Com). All rights reserved.
Writing.Com, its affiliates and syndicates have been granted non-exclusive rights to display this work.
Printed from https://www.writing.com/main/view_item/item_id/2041736-Cheyney-Group-Accounting-Software