*Magnify*
SPONSORED LINKS
Printed from https://www.writing.com/main/view_item/item_id/2175540-Pbh-o-Melimae-a-Varovan
Printer Friendly Page Tell A Friend
No ratings.
Rated: E · Fiction · Children's · #2175540
Je to příběh o Melimaře a Varovaně, dvou deskách, které straší děti.
Ahoj, ano, jsem to zase já Bety. Tohle je deník o Melimaře a Varovaně.Už o nich víte spoustu věcí - že jsou zlé, že se jich bojím a že to jsou duchové.

Teď vám povím, co dělají Melimara s Varovanou. Pravdivé. Bydlí ve sklepě u babičky, na stěně jsou přibité a vypouštějí zlou energii, která vás může přepadnout. Moje kamarádky už jednou přepladly. Co dělají Melimara s Varovanou. Nepravdivé. Honí lidi a zlechtávají je k smrti. Proto je musím zabít. A řeknu vám jak. Jak jednou pojedu k babičce, vezmu i Niky. Jak tam nikdonebude, tak půjdeme do sklepa, vezmeme pilku, kladivo a kombinačky. Vyndáme je ze zdi, rozřežeme je na kusy a hodíme je do ohně. Ale může se stát, že se to někdo dozvěděl, a udělal to dřív, protože většinou cítívám takový kouř, jak kdyby někdo pálil krev. A myslím si, že to z Melimary a Varovany. A fakt se jich bojím. A vážně existují. Terezka se jich také bojí, i Niky. Takže s nima musím skoncovat.

Mojeho tátu přepadly také. Protože se jich zastává. Jak vypadají Melimara s Varovanou. Pravdivé. Jsou delší, větší a tenší. Jsou stejné. Melimara je delší. Varvana kratší. Jak vypadají Melimara s Varovanou. Nepravdivé. Jsou menší, tlustší, Melimara je tmavěš hnědá ze špičkou uprostřed. Varovana je světle hnědá s obloukem uprostřed

Když jsme byla u babičky, tak mě děda vysvětlova, že ty desky vyrobil nějaký stařeček. Teď vám povím, co se mi stává. Stává se mi to, že když spím na boku, začínají se mi dělat křeče v zádech. Ale to ani nebolí, ani nelechtá. Je to takové nepříjemné. A stává se mi to, když si je prohýbám, a stává se to, když se mi zdá nějaký sen. A to je ještě horší. A stává se to, že mám pocit, jako kdyby mi to první lezlo z krku na záda. A myslím si, že to dělají Melimara s Varovanou.

Ve třetí třídě mi Niky říkala, že viděl v družině nějakou černou čmouhu, která proletěla kolem ní. A myslím si, že to byla Melimara s Varovanou.
Teď vám povím, jak se Melimara s Varovanou tvarují. Půjdete do sklepa, jeden si stoupne na šlapadlo, druhý vezme speciální látku, klekne si ke kolu, přiloží ji a už se řeže a tvaruje.

LinkTextHere

LinkTextHere

LinkTextHere
© Copyright 2018 Karrin Juckej (karrin.juckej at Writing.Com). All rights reserved.
Writing.Com, its affiliates and syndicates have been granted non-exclusive rights to display this work.
Printed from https://www.writing.com/main/view_item/item_id/2175540-Pbh-o-Melimae-a-Varovan