*Magnify*
SPONSORED LINKS
Printed from https://www.writing.com/main/view_item/item_id/2284807--
Printer Friendly Page Tell A Friend
No ratings.
Rated: E · Short Story · Experience · #2284807
Катрусіни історії.
Катя любила програмувати та маленьких дітей. Дітей в основному вона любила ненавидіти, але з ранніх років вона навчилася робити вигляд що дуже їх любить та поважає. Бо таке ставлення давало дивіденди та не заважало їй тихенько робити свої маленькі та страшні справи.

Зранку вона любила пити каву, налити собі гарну філіжанку кави та стояти на балконі та дивитися бабці сидять в подвір'ї та пересилюючи свої болячки та ненавиділи різних веселих дівчат.

Працювала вона в оновному із дому тому ніщо її не заважало постити усілякі гадості в ютюбі від анонімного аккаунту, а у вільний час постити котиків та собачок в публічному своєму аккаунті та щасливі свої фотки щоб усі сусіди знали яка вона добра та чутлива жінка. З роками вона навчилася це робити просто таки віртуозно.

Подзвонив сусід, хотів порозмовляти бо на роботі було важкувато та й новини стомлювали, вона три хвилини робила вигляд що їй цікаво слухати те що він рассказує а потім почала розповідати як у неї все чудово і що головне в цьому житті бути сильним та оптимістичним і тоді все буде добре. Сусід нічого не сказал але було зрозуміло що їй вдалося його принизити. Чи тепер зайнятися?
© Copyright 2022 Jhon Show (johndou779 at Writing.Com). All rights reserved.
Writing.Com, its affiliates and syndicates have been granted non-exclusive rights to display this work.
Printed from https://www.writing.com/main/view_item/item_id/2284807--