*Magnify*
SPONSORED LINKS
Printed from https://www.writing.com/main/view_item/item_id/2118354-Acknowledging-a-friend
Printer Friendly Page Tell A Friend
No ratings.
Rated: E · Other · Other · #2118354
Ramblings to a friend
Der er først I mit mest forkvaklede øjeblik, at klarheden illurisk tvinger disse ord gennem mig... Fortvivl, Bagtvivl, sidetvivl eller konfusionen der hærger sindet. Forbogstaver for tvivl er tvivlsomme knivfromme blodkogende niv. I huden vi skær og bærer vor læren og bæren mens hæderen i 'æren' af..'at væren til' kun er husket af kærende andre.

Hver lag af forsøgt præg på andres liv, er den falmende bark på skovens birk. Så smukt i forårets kølige sol, voksende og målrettet som et led i naturen, men hvor den hvide sæson fortærer alt hvert år, og det hele forgår påny.


Der forekommer mig at jeg skal påminde dig om, at min eksistens, med kendskab til universets umuligheder, den sammenfattende omend umulige verdenssituation, det nationale 'teater' af politik og godtfolk der promoverer planetens rotation om sig selv og solen...hvorvidt Vores indsats i et mindre foretagende gør en forskel....jeg er glad for jeg kan kontemplere disse astrale, abstrakte tanker med dig, selvom jeg ikke er helt på samme akademiske niveau!
© Copyright 2017 Niels Otto (stuf2017 at Writing.Com). All rights reserved.
Writing.Com, its affiliates and syndicates have been granted non-exclusive rights to display this work.
Printed from https://www.writing.com/main/view_item/item_id/2118354-Acknowledging-a-friend