*Magnify*
SPONSORED LINKS
Printed from https://www.writing.com/main/view_item/item_id/2286815----
Printer Friendly Page Tell A Friend
No ratings.
Rated: E · Short Story · Other · #2286815
Історія про непросту роботу
В пошуках наркомана

Воні всі рано чи пізно плачуться, вони всі злодії та розбійники. Так Петро чув що десь 5% в США і десь 10-15% в Україні звинувачуються безпідставно, але для цього є юристи плюс зараз війна, десь він читав що під час війни 50% людей перейде за межу бідності, а це значить що роботи побільшає бо бідняки люблять красти із ларків гроші, також вони з друзями полюбляли слідкувати за жінками сиротами чи матерями одиначками, дивитися як вони бояться і нічого не можуть вдіяти. Якщо людина мала житло треба було почекати поки з нею щось не трапиться і вона вирішить це житло продавати, тоді треба йти до ріелторів і погрожувати що б вони нікому не продавали квартиру крім своїх панів зі знижкою 20-25:, це був хороший бізнес.

Петро звісно був хорошою людиною, просто життя таке і не всі до нього можуть адаптуватися. Більше всього він ненавидів розумників із міста, що народилися на всьому готовому з його точки зору. Один такий розумник йому якось пояснював що його навіть по совєтській системі вчили ПВО управляти, що б вони не сиділи на передку в окопах і могли управляти чимось складним, що технарі не розраховані на насилля та психологічний тиск що вони чинять над різними нещасними людьми на вулиці, але хто буде цього лоха слухати? Якщо щось не подобається іди працювати двірником або у фастфуд, що? У фастфуді найбільше діючих наркоманів? Кого це цікавить. Якось якийсь дурник почав жалітися що щодо пресують на вулиці та чинять психологічний тиск, це було просто смішно, ну що мені, Петру, буде за це, я ж можу навіть слідкувати за людиною роками і максимум що мені буде це догана. Петро знав що депресію та птср придумали якісь тупі ботани а справжні хлопці незламні та сміливі. Все чим Петро користувався у цьому житті розробили як він їх називав “ботани” причому часто з інших країн, але Петро над цим зовсім не задумувався, тому що було багато роботи.

Як правило було дуже легко відкрити досудові дії особливо якщо людина комусь не сподобалася, і тоді починалось саме цікаве, дивитися як людина нічого не розуміє, налякана, намагається щось зробити і далі і далі полювати, якщо щось не подобалося, то завжди є банд іти.
© Copyright 2022 Jhon Show (johndou779 at Writing.Com). All rights reserved.
Writing.Com, its affiliates and syndicates have been granted non-exclusive rights to display this work.
Printed from https://www.writing.com/main/view_item/item_id/2286815----